Magnetronbakjes 

De plastic bakjes van Pack-Store zijn zeer geschikt voor het bewaren en verwarmen van voedingswaren in de magnetron. Op onze website vindt u zelfs een verpakkingsconcept waarmee u een complete maaltijd (met verschillende componenten) kunt opwarmen in de magnetron.

Bij pack-store.nl koopt u magnetronbakjes direct van een Nederlandse producent: snel geleverd en altijd voordelig! De magnetronbakjes zijn diepvries en vaatwasser bestendig en kunnen dus goed hergebruikt worden. Alle magnetronbakjes zijn volledig Bisphenol-A (BPA) vrij.

Magnetronbakjes in verschillende maten en vormen

In ons assortiment vindt u magnetronbakjes met diverse inhoudsmaten (vanaf 100 ml tot 2500 ml) en in verschillende vormen. Deze zijn te bestellen vanaf 1 doos en worden veelal inclusief deksels geleverd. Omdat de magnetronbakjes beschikken over een Tamper Evident sluiting kunt u de bakjes volledig afsluiten en zijn deze lekdicht. Let op! De rechthoekige magnetronbakjes zijn beperkt lekdicht. Indien u een magnetronbakje zoekt dat volledig lekdicht is, adviseren wij u te kiezen voor een rond of ovaal magnetronbakje. 

De magnetronbakjes zijn verkrijgbaar in onderstaande vormen:

Ovale magnetron bakjes Rechthoekige magnetronbakjes Ronde magnetronbakjes Bekijk het assortiment vierkante magnetronbakjes

Culidish magnetronbakjes

Culidish®: chef-waardige maaltijden uit de magnetron

Wilt u een chef waardige maaltijd klaarmaken in de magnetron? Maak dan gebruik van de nieuwste Culidish maaltijdverpakkingen.

Door middel van de unieke technologie in deze verpakking wordt het voedsel gecontroleerd verwarmd en behalen alle maaltijdcomponenten de perfecte temperatuur. Dit resulteert in een kwalitatief hoogwaardige maaltijd.

Magnetronmaaltijd  Magnetron bakjes  Maaltijd magnetron bakjes     

Werking van de magnetron

Een magnetron verhit eten met microgolven (radiogolven). Deze microgolven zijn niet radioactief en geheel ongevaarlijk. De microgolven brengen alleen de vochtdeeltjes in het eten in beweging en door de wrijving komt vervolgens warmte vrij. Daardoor warmt het eten veel sneller op dan in een pan of oven. 

Omdat er in de magnetron nauwelijks water nodig is om het eten klaar te maken, blijven vitamines in het eten beter behouden. Zo lossen vitamines niet op in het water maar blijven ze in het eten zitten. Let wel op dat dat de maaltijd niet te lang verhit wordt in de magnetron. Doordat er nauwelijks extra vocht nodig is, blijft de smaak optimaal en is over het algemeen geen zout nodig.

Gebruik wat vaker de magnetron als je energiezuinig wilt koken. Eigenlijk verbruikt een magnetron meer energie dan een gasfornuis, maar omdat eten klaarmaken in de magnetron over het algemeen veel sneller gaat, kost dat uiteindelijk toch het minste energie.

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de magnetronbakjes of het Culidish-concept? Naam dan contact op met onze klantenservice!

Neem contact op